moncler acorus,moncler amsterdam,moncler bodywarmer,moncler dames,moncler dames jassen

Dan is het hoogseizoen voor de verkoop van het merk donsjack , zal Moncler 30-35 % van de aandelen te verkopen als IPO , geschat op 8-10 € 100.000.000 , Moncler totale marktkapitalisatie van maximaal van 20 miljard euro in te zamelen .

Mengke Lai ( Moncler ) : Het hoofdkantoor is gevestigd in Grenoble , Frankrijk , gespecialiseerd in de productie van outdoor sportartikelen merknamen . Merk Moncler naam komt van de afkorting van Monestier de Clermon stad . Moncler Het verhaal begint tijdens de Tweede Wereldoorlog , het merk heeft een legendarische geschiedenis , tot op heden , Moncler donsjack in de outdoor industrie en uitgegroeid tot de toonaangevende internationale merken top .

Moncler merk werd opgericht in 1952 , remo Ruffini verwierf het merk in 2003 , aan het populaire modemerk bestrijden . 2008 , zal remo Ruffini moncler 48 % van de aandelen worden verkocht aan de Carlyle Group , 2011 , de twee partijen zullen gezamenlijk 45 % van het verkochte aan de Parijs investeringsmaatschappij Eurazeo aandelen.

Moncler merk Logo is M letter en een haan combinatie . Moncler merk volgende punten : Moncler Gamme Rouge en Moncler Gamme Bleu te tonen twee merken , Moncler Gamme Rouge is een merk van vrouwen tonen , creatief directeur van het Giambattista Valli , gehouden op de Paris Fashion Week tonen ; Moncler Gamme Bleu is een merk van mannen laten zien, Men's Week gehouden in Milaan toont .

Moncler Lunettes serie in maart van dit jaar op de Internationale Optical Fair in Milaan debuut . Finishlijn in de Italiaanse productie Moncler Lunettes serie alleen geschikt om te dragen in de stad , maar ook de " High Altitude " de ideale vakantie keuze . MonclerLunettes serie is nu in de Moncler boetieks en online winkels , evenals de exclusieve wereldwijde distributeur van de verkoop van de bril . Pharrell Williams door de ontwerpstijl zal zijn vanaf oktober , de Moncler winkels , moncler.com online winkels en multi-brand boetieks aangewezen en internationaal bekende brillen retailer verkocht .