Nieuwjaarsdiner 2014
11 januari jl. was onze Nieuwjaarsreceptie en
algemene ledenvergadering gehouden in hotel
Olaerstduyn te Rockanje.
Na de vergadering was er het gebruikelijke
Nieuwjaars diner.
Olaerstduyn is voor ons een nieuwe locatie na
jarenlang samengekomen te zijn in Hotel DE BEER.
Even wennen dus.
MENU
Amuse:
Geroosterde zalmbuik met
sojasaus, koriander
en
wasabi-mayonaise
***
Soep:
Schuimige bisque van
winterwortel en gamba’s
***
Hoofdgerecht Vis:
Zacht gegaarde
zalmfilet met een saus van gezouten citroen,
venkel stamppotje en gedroogde venkel
Of
Hoofdgerecht Vlees:
Rollade van
scharrelvarken met romige appelstroopsaus
schorseneren puree en gebraiseerde witlof
***
Dessert:
Lolly van gekarameliseerde ananas, ananastartaar
met rozemarijn en gemberparfait met rumsiroop
***
Koffie/Thee met
bonbon
|