Vereniging Maarten Tromp 

 
 

                                             

Vereniging van oud-leerlingen en - leraren van de
School voor Scheepswerktuigkundigen te Brielle
 en het Scheepvaart- en Transport College te Brielle.
Opgericht, 30 januari 1981.     
                                
         
Secretariaat: A.A. Jansen, Lamoen 54, 3232 RE Brielle,
e-mail,
jansenaa@outlook.com

Bankrelatie: IBAN nr. NL03 INGB 0003 7314 59 t.n.v.
Vereniging Maarten Tromp te Oostvoorne

 Internet: www.verenigingmaartentromp.nl

 

Adres:

Hotel
Carlton Oasis

Curieweg 1

3208 KJ Spijkenisse

 

          

 

Nieuwjaarsdiner 2016
Terug kijkend op een geslaagde Algemene Ledenvergadering
In het Carlton Hotel te Spijkenisse
Hier onder de foto's
 

 Nieuwjaarsreceptie 16 januari 2016


Het bestuur van de vereniging Maarten Tromp nodigt U hierbij uit voor deelname aan het 4-gangen buffet op zaterdag 16 januari 2016, aanvang ca. 19.15 uur in hotel Carlton Oasis te Spijkenisse. Dit is dus nà de Nieuwjaarsreceptie en de Algemene Vergadering van Leden die om 17.00 uur begint.

 Hotel Olaertsduyn is per 1 november 2015 gesloten en dus moest het bestuur op zoek naar een nieuwe locatie. We zijn geslaagd in bovengenoemd hotel. De zaal “The Desert Inn” is voor ons gereserveerd en is heel sfeervol.

 Het menu in buffetvorm bestaat uit warme- en koude gerechten, zie ommezijde voor een uitgebreide toelichting van de gerechten.

Indien U wenst deel te nemen aan het buffet, dan wordt U verzocht om zich uiterlijk vóór 11 januari 2016 telefonisch of per e-mail op te geven aan:

Jan Maarleveld, tel.: 010 – 4585889 ,
E-mail:
jan.maarleveld@kpnplanet.nl

Ab Poldervaart, tel.: 0181- 482060 ,  
E-mail:
ab.adrie@hetnet.nl

Jan Maarleveld

 

 
 
 

Programma
 

 Nieuwjaarsreceptie 16 januari 2016
 

16.30 uur                Zaal “The Desert Inn” open

17.00 – 18.00 uur   Nieuwjaarsreceptie

18.00 – 19.00 uur   Jaarvergadering waarbij omstreeks 18.30 er een korte pauze is

19.15 uur                Aan tafel voor onderstaand buffet

 

Buffet

 

 

Voorgerecht

Om te beginnen wordt er een heerlijk kopje tomatensoep geserveerd.

Vervolgens wordt het buffet geopend.

 

Koude gerechten

Rundvleessalade met pastrami en groene asperges

Griekse salade met feta, rode ui en zongedroogde tomaat

Zalmsalade met Noorse garnalen en dillesaus

Groene salade met tomaat en komkommer

Gerookte zalm met mosterd-dillesaus

Ardennerham met vijgenchutney

 

Warme gerechten

Kabeljauwfilet met kruidenolie en pijnboompitten

Beenham aan het buffet gesneden met honing-mosterdsaus

Bombardini rigata pasta met tomatensaus en basilicum

Kipfilet met curry en kokos

Gebakken krieltjes met spekjes en uitjes

Grove groentemix met Provençaalse kruiden

 

Dessert

Diverse taartsoorten, zoals Amaretto gebak en appeltaart

Frambozenmousse en abrikozen perzik bavarois

Verse fruitsalade

Profiterole melkchocolade

Omelette siberienne

Slagroom

 Na afloop van het buffet wordt er koffie/thee met bonbon geserveerd.