Vereniging van oud-leerlingen en - leraren van de School voor Scheepswerktuigkundigen te Brielle
 en het Scheepvaart- en Transport College te Brielle.
Opgericht, 30 januari 1981.

Secretariaat: A.A. Jansen, Lampoen 54, 3232 RE Brielle,
e-mail,
jansenaa@outlook.com

Bankrelatie: IBAN nr. NL03 INGB 0003 7314 59 t.n.v.
Vereniging Maarten Tromp te Oostvoorne

Internet: www.verenigingmaartentromp.nl

Adres:

Hotel Carlton Oasis

Curieweg 1

3208 KJ Spijkenisse

Nieuwjaarsdiner 2018

Het bestuur van de Vereniging Maarten Tromp nodigt U hierbij uit voor deelname aan het 4-gangen buffet op zaterdag 13 januari 2018, aanvang ca. 19.15 uur in hotel Carlton Oasis te Spijkenisse.
 Dit is dus nà de Nieuwjaarsreceptie en de Algemene Vergadering van Leden die om 17.00 uur begint.

Bij binnenkomst krijgt u koffie/thee en 2 consumptiemunten op kosten van de vereniging.

De zaal “The Desert Inn” is voor ons gereserveerd en is heel sfeervol en de Airco wordt uitgeschakeld.

Het menu in buffetvorm bestaat uit warme- en koude gerechten, zie onder, voor een uitgebreide toelichting van de gerechten.

Het buffet bedraagt € 33,50 per persoon en extra drankjes zijn voor individuele rekening.

Bij binnenkomst staat uw naam reeds in de computer en kunt u consumptiemunten à € 2,75 kopen. Bij vertrek betaalt u de rekening, dus geen geld overmaken.

Indien U wenst deel te nemen aan het buffet, dan wordt U verzocht om zich uiterlijk vóór 8 januari 2018 telefonisch of per e-mail op te geven aan:

Jan Maarleveld, tel.: 010 – 4585889 ,
jan.maarleveld@kpnplanet.nl

Ab Poldervaart, tel.: 0181- 482060 ,
ab.adrie@hetnet.nl

Laat ons weten wanneer U vervoersproblemen heeft dan trachten wij een oplossing te vinden.

Jan Maarleveld, tel.: 010 – 4585889 ,
jan.maarleveld@kpnplanet.nl

Ab Poldervaart, tel.: 0181- 482060 ,
ab.adrie@hetnet.nl

Indien U wenst te overnachten dient U zelf voor de reservering te zorgen, de prijzen zijn:

- Eenpersoonskamer Euro70,00 per nacht incl. ontbijtbuffet (excl. toeristenbelasting)

- Tweepersoonskamer Euro 80,00 per nacht incl. ontbijtbuffet (excl. toeristenbelasting)

Hotel Carlton Oasis, tel.: 0181 – 62 52 22, e-mail: info@oasis.carlton.nl

Het hotel is gelegen aan de Groene Kruisweg en is eenvoudig te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid.

“The Desert Inn” heeft een aparte ingang. Als U de weg niet weet gebruik dan de Routeplanner (Tom-Tom).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jan Maarleveld

Nieuwjaarsreceptie 13 januari 2018

16.30 uur                Zaal “The Desert Inn” open

17.00 – 18.00 uur   Nieuwjaarsreceptie

18.00 – 19.00 uur   Jaarvergadering waarbij omstreeks 18.30 er een korte pauze is

19.15 uur                Aan tafel voor onderstaand buffet

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Buffet

Voorgerecht

Om te beginnen wordt er een heerlijk kopje groentesoep geserveerd.

Vervolgens wordt het buffet geopend.

Koude gerechten

Rundvleessalade met pastrami en groene asperges

Griekse salade met feta, rode ui en zongedroogde tomaat

Zalmsalade met Noorse garnalen en dillesaus

Groene salade met tomaat en komkommer

Gerookte zalm met mosterd-dillesaus

Ardennerham met vijgenchutney

Warme gerechten

Kabeljauwfilet met kruidenolie en pijnboompitten

Beenham aan het buffet gesneden met honing-mosterdsaus

Bombardini rigata pasta met tomatensaus en basilicum

Kipfilet met curry en kokos

Gebakken krieltjes met spekjes en uitjes

Grove groentemix met Provençaalse kruiden

Dessert

Diverse taartsoorten, zoals Amaretto gebak en appeltaart

Frambozenmousse en abrikozen perzik bavarois

Verse fruitsalade

Profiterole melkchocolade

Omelette siberienne

Slagroom

++

Op de tafels plaatsen wij kannen kraanwater.
Deze worden betaald door de vereniging. In de kostenbegroting zijn wij alvast uitgegaan van twee kannen ijswater per tafel. Daarnaast kunnen gasten alle gewenste consumpties bestellen op verzoek met consumptiemunten.

Na afloop van het diner krijgen alle gasten nog een heerlijk kopje koffie/thee met een bonbon. Dit is inbegrepen bij de prijs van het buffet.