Vereniging Maarten Tromp 

 
 

                                             

Vereniging van oud-leerlingen en - leraren van de School voor Scheepswerktuigkundigen te Brielle
 en het Scheepvaart- en Transport College te Brielle.
Opgericht, 30 januari 1981.     
                                
         
Secretariaat: A.A. Jansen, Lampoen 54, 3232 RE Brielle,
e-mail,
jansenaa@outlook.com

Bankrelatie: IBAN nr. NL03 INGB 0003 7314 59 t.n.v.
Vereniging Maarten Tromp te Oostvoorne

 Internet: www.verenigingmaartentromp.nl

 

 

Adres:

Hotel Carlton Oasis

Curieweg 1

3208 KJ Spijkenisse

          

 

Nieuwjaarsdiner 2019
zaterdag 12 januari


Foto's van onze bijeenkomst, gemaakt door Wout Krispijn

Het bestuur van de Vereniging Maarten Tromp nodigt U hierbij uit voor deelname aan het 4-gangen buffet op zaterdag 12 januari 2019, aanvang ca. 19.15 uur in hotel Carlton Oasis te Spijkenisse.

Dit is dus nà de Nieuwjaarsreceptie en de Algemene Vergadering van Leden die om 17.00 uur begint.

 De zaal “The Desert Inn” is voor ons gereserveerd en is heel sfeervol en de Airco wordt uitgeschakeld.

 Het menu in buffetvorm bestaat uit warme- en koude gerechten, zie ommezijde voor een uitgebreide toelichting van de gerechten.

 
 

Programma
 

 

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2017

 

16.30 uur                Zaal “The Desert Inn” open

17.00 – 18.00 uur   Nieuwjaarsreceptie

18.00 – 19.00 uur   Algemene Leden Vergadering
            waarbij omstreeks 18.30 er een korte pauze
 

19.15 uur     Aan tafel voor onderstaand buffet

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 

 

Buffet  

Op het podium worden grote ronde tafels geplaatst met een zitplaats voor 10 personen. Alle tafels worden sfeervol aangekleed met linnen en kaarsen.

We starten met een kopje bospaddenstoelsoep en vervolgens wordt het buffet geopend.
 

-----

Koude gerechten

Salade niçoise met tonijn en haricots verts

Groene salade met paprika en tomaat

Huzarensalade met runderrookvlees en kruidenmayonaise

Komkommersalade met pijnboompitten en pestodressing

Gerookte zalm met cocktailsaus

Charcuterie met onder andere rosbief en gerookte kipfilet

Gerookte heilbot en gerookte makreel

-----

Warme gerechten

Visschotel met dille-roomsaus

Beenham met honing-mosterdsaus

Bombardini pasta met tomatensaus en courgette

Kipdrumsticks met kerriesaus

Rundergoulash met paprika, prei en paddenstoelen

Gebakken aardappels met bieslook en ui

Grove paprika courgette mix met Italiaanse kruiden 

------


Dessert

Diverse taartsoorten, zoals bosvruchtentaart en appeltaart

Tiramisu en boerenjongens bavarois

Verse fruitsalade

Chocolademousse

Omelette siberienne

Slagroom

Na het diner koffie/thee met bonbon.