• Moncler Jassen
  • Moncler Outlet
  • Moncler Zomerjas

Moncler Jassen, is een kleding bedrijf van Franse oorsprong in 1952 opgericht door de Franse ondernemer Rene Ramillon die produceert donsjacks en sportkleding . Moncler nam zijn naam van de afkorting van Monestier - de- Clermont , een Alpine dorp in de buurt van Grenoble . In 2003 het merk door Italiaanse ondernemer Remo Ruffini , vandaag president en creatief directeur van het bedrijf , die was aan de strategie van de wereldwijde gewatteerde jas te introduceren werd gekocht . Werken aan pasvorm en materialen , werd de universele geest van Moncler steeds duidelijker gemaakt , samen met zijn vele en gevarieerde toepassingen op ieder moment van de dag - tot-dag leven .

De oorsprong van de naam van zijn ingesloten in de wortels van het merk : Moncler Zomerjas is een afkorting van Monastier de Clermont , een dorp in de bergen in de buurt van Grenoble . Hier , Rene Ramillon , de bevlogen ondernemer die items voor bergbeklimmen en de auteur van tientallen patenten geproduceerd , creëerde het bedrijf die aanleiding zouden geven tot de beroemde gewatteerde jas . In het begin , Moncler geproduceerd gewatteerde slaapzakken , een enkel model van een gevoerde cagoule en tenten met een telescopie structuur en buitenmantel . Het was deze robuust en functioneel tenten in het bijzonder dat een ontmoeting met de meest positieve reactie van de markt , het interpreteren van de nieuwe , wijdverspreide sociale fenomeen van de vakantie naar beste effect .

De eerste gewatteerde jassen waren ontworpen voor de bescherming van werknemers tegen de kou . Ze gebruikten de jassen op de top van hun overalls in de kleine berg vestiging . De eerste om ze te merken en het realiseren van hun potentieel was Franse bergbeklimmer Lionel Terray . Het resultaat zag de specialist range " Moncler pour Lionel Terray " : gewatteerde jassen , salopettes , handschoenen , Moncler Outlet hoge weerstand slaapzakken en extreme bescherming maakte ze geschikt voor de meest extreme klimaten . Allen werden op de proef gesteld in de loop van expedities en werden geleidelijk geperfectioneerd.

Tags: Moncler Jassen, Moncler Dames, Moncler Zomerjas, Moncler Outlet, Moncler Muts